General Millsin tietosuojakäytäntö
Voimaantulopäivä: Toukokuu 2018

General Mills markkinoi eräitä maailman luotetuimpia merkkejä. Tiedämme, että luottamuksesi säilyttäminen edellyttää sitä, että suojaamme yksityisyyttäsi. Olemme hyvin tarkkoja verkkosivustojemme, sivujemme ja kolmansien osapuolten yhteisöpalvelusovellusten, sähköpostimme ja mobiilisovellustemme (yhdessäkaikkien muiden tähän käytäntöön linkittyvien käyttöympäristöjen kanssa "Palvelut") käyttäjien yksityisyydestä.

Tämä tietosuojakäytäntö esittää tietokäytäntömme ja valinnat, joita sinä Palvelujemme käyttäjänä voit tehdä siitä, kuinka keräämme, käytämme ja levitämme tietojasi.

Keräämämme tiedot

Voimme kerätä tietoja sinusta (ja Palvelujemme käyttöön käyttämästäsi laitteesta) eri tavoin:

Voit antaa tietoja suoraan meille.

Voit sallia kolmannen osapuolen, kuten yhteisöpalvelun, jakaa tietoja meille.

Voimme kerätä muita tietoja käyttäessäsi Palvelujamme tai katsellessasi mainoksiamme verkossa.

Voimme hankkia lisätietoja sinusta muista lähteistä lain salliessa.

Jos emme pysty keräämään sinua koskevia tietoja, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tavaroita tai palveluja. Lisätietoja kustakin näistä keruumenetelmistä on heti alla.

Suoraan antamasi tiedot

Käyttäessäsi Palvelujamme tai viestiessäsi muutoin kanssamme voit antaa meille tietoja suoraan, esimerkiksi seuraavat:

yhteystiedot (kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero yms.)

käyttäjätunnus tai salasana

taustatiedot (kuten ikä tai syntymäaika, sukupuoli, siviilisääty, lasten lukumäärä tai muita ominaisuuksia)

luottokortin tiedot tai muita maksutietoja

perheenjäsenten tai muiden yhteystiedot

kaikki muut tiedot, jotka haluat antaa meille itsestäsi, perheestäsi tai muista

kaikki muut tiedot, joita voimme tarvita aika ajoin tarjotaksemme sinulle Palvelujamme, mukaan lukien tiedot, joita voidaan sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan pitää arkaluonteisina henkilötietoina.

Tiedot yhteisöpalveluista

Jos päätät käyttää kolmansien osapuolten yhteisöpalveluja (kuten Facebook tai Twitter), voimme saada henkilötietojasi, jotka olet antanut noiden palvelujen käyttöön, mukaan lukien tietoja yhteyshenkilöistäsi noissa palveluissa.

Esimerkiksi joissakin yhteisöpalveluissa voit viedä sisältöä Palveluistamme yhteyshenkilöillesi tai tuoda tietoja yhteyshenkilöistäsi, jotta voit olla yhteydessä heidän kanssaan Palveluissamme. Joissakin yhteisöpalveluissa voit myös rekisteröityä tai kirjautua Palveluihimme tai parantaa tai personoida kokemuksesi Palveluissamme.

Päätöksesi käyttää jotain yhteisöpalvelua on aina vapaaehtoinen. Sinun olisi kuitenkin varmistettava, että hyväksyt sen, mitä tietoja yhteisöpalvelut voivat antaa Palvelujemme käyttöön lukemalla noiden palvelujen tietosuojakäytännöt.

Tiedot, joita keräämme käyttäessäsi palvelujamme tai katsellessasi mainoksiamme verkossa

Käyttäessäsi Palvelujamme tai katsellessasi mainoksiamme verkossa voimme käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä tai muita tekniikoita kerätäksemme tietoja tietokoneestasi tai muusta laitteestasi ja toiminnastasi verkossa. Seuraavassa on esimerkkejä siitä, minkä tyyppisiä tietoja voimme kerätä tällä tavalla:

laitteen tyyppi (kuten pöytätietokone, taulutietokone tai mobiililaite)

selaimen tyyppi (kuten Internet Explorer)

käyttöjärjestelmä (kuten Windows)

IP-osoite, MAC-osoite, laitetunnus tai vastaava tieto

verkkosivustot tai -palvelut, joilla käyt ennen Palvelujamme tai niiden jälkeen

vuorovaikutuksesi Palveluissamme (kuten napsauttamasi linkit ja sivut ja kohdat, joita katselet)

avaatko tai lähetätkö edelleen sähköpostejamme tai napsautat näiden sähköpostien osia

Tiedot, joita voimme hankkia muista lähteistä

Voimme kerätä tietoja sinusta muista lähteistä lain salliessa, kuten yleisistä tietokannoista, muilta General Millsin sisäisiltä tuotemerkeiltä ja ryhmiltä ja muista kaupallisesti saatavissa olevista lähteistä. Voimme myös kerätä tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, joita palkkaamme palvelujen tarjoamiseksi sinulle puolestamme, esimerkiksi kuluttajatukitiedusteluja tai markkinointia käsitteleviltä kolmansilta osapuolilta.

Näitä tietoja voivat olla:

yhteystiedot (esim. nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero)

yhteisöpalvelujen käyttäjätunnukset

ikä tai syntymäaika

sukupuoli

taustatiedot

tulotaso

ostokäyttäytyminen

kiinnostuksen kohteet, harrastukset ja tuotemieltymykset

vuorovaikutus median tai mainonnan kanssa

julkisesti havaittavat toimet (kuten blogit ja lähetykset verkkoon)

muut, muiden General Mills -konsernin tuotemerkkien tai yritysten keräämät tiedot

muut tiedot, joita voimme käyttää markkinointitoimintojemme kehittämiseksi.

Joitakin näistä tiedoista voidaan pitää arkaluonteisina sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan. Huomaa, että osa tai kaikki keräämistämme tai hankkimistamme tiedoista voidaan yhdistää tai linkittää (meidän tai meille palveluja toimittavien kolmansien osapuolten toimesta) mihin tahansa tässä tietosuojakäytännössä kuvattuun tarkoitukseen, mukaan lukien mukauttaaksemme viestintäämme kanssasi ja kehittääksemme tuotteitamme, palvelujamme ja markkinointiamme.

Kuinka käytämme näitä tietoja

Me voimme kerätä, säilyttää ja käyttää henkilötietoja alla lueteltuihin tarkoituksiin (ellei laki toisin vaadi):

viestiäksemme sinulle tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouskampanjoistamme. Huomaa, että ellet halua saada meiltä tietomarkkinointiaineistoja, voit ilmoittaa siitä meille käyttämällä alla esitettyjä yhteystietoja.

tarjotaksemme sinulle muita tietoja, palveluja, tuotteita tai muita aineistoja, joita pyydät tai joista voit olla kiinnostunut

mukauttaaksemme vuorovaikutuskokemustasi (esimerkiksi tarjoamalla sinulle tarkoituksenmukaista mainontaa Palveluissamme ja muualla)

hallitaksemme ja kehittääksemme sivustojamme, tuotteitamme ja palvelutarjontaa

sisäisiin hallintatarkoituksiimme ja hoitaaksemme suhdettamme kanssasi ja

muihin tarkoituksiin, jotka ovat kohtuudella tarpeen normaalien toimintojemme yhteydessä.

Eräitä tapoja, joilla voimme käyttää näitä tietoja, ovat esimerkiksi seuraavat:

rekisteröidä sinut saamaan sähköposteja tai muita pyytämiäsi tietoja tai aineistoja

rekisteröidä sinut kilpailuun, arvontaan tai muuhun kampanjaan

rekisteröidä sinut saamaan alennuksia, bonuksia tai tuotenäytteitä tai muita materiaaleja

luoda tilisi ja hallita sitä Palvelujemme käyttäjänä tai jäsenenä (tai jonakin henkilönä, joka voi lähettää sisältöä Palveluihimme)

toimittaa sinulle pyytämäsi palvelut tai tarjoukset

vastata, jos otat yhteyttä asiakastukemme edustajaan

käsitellä maksusi ostoksista tai muista palveluista

ymmärtää paremmin Palvelujemme yleisöä

analysoida, kuinka tuotteisiimme, palveluihimme ja sivustoillemme tullaan ja kuinka niitä käytetään

auttaa meitä kehittämään uusia tuotteita, palveluja ja sivustoja

suorittaa kyselyjä ja muita tutkimuksia ja analyysejä

kehittää ja toimittaa paremmin kiinnostuksesi kohteisiin räätälöityä mainontaa ja muuta viestintää

auttaa meitä parantamaan mainontaamme

taata turvallisuus ja suojata petoksilta

toimeenpanna käyttöehtomme, yhteisömme säännöt tai muut lailliset oikeudet.

Emme lähetä sinulle sähköpostimarkkinointiviestejä, ellet nimenomaisesti suostu näiden viestien vastaanottamiseen meiltä. Jos rekisteröidyt vastaanottamaan näitä sähköposteja, sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa sähköpostimarkkinointiviestien tilaus tuolta General Millsin tuotemerkiltä tai ryhmältä.

Kuinka säilytämme tiedot

Säilytämme keräämämme tiedot sähköisessä ja/tai paperimuodossa. Säilytämme tiedot niin kauan kuin ne ovat kohtuudella tarpeen siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty, tai niin kauan kuin on tarpeen säilyttää ne oikeudellisesta syystä. Poistamme tiedot niin pian kuin on käytännössä mahdollista saatuamme pätevän poistamispyynnön tai juuri kuvatun ajanjakson lopussa sen mukaan, kumpi on aikaisemmin.

Kuinka käytämme evästeitä, verkkojäljitteitä ja vastaavia tekniikoita

Me (ja kolmannet osapuolet, jotka toimittavat sisältöä, mainontaa tai toimintoja Palveluihimme), voimme käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä ja vastaavia tekniikoita verkkosivustojen hallinnan ja selauksen helpottamiseksi, ymmärtääksemme paremmin ja kehittääksemme Palvelujamme, sinulle tässä tai muualla näytetyn mainonnan määrittämiseksi ja kehittämiseksi sekä tarjotaksemme sinulle monipuolisen verkkokokemuksen.

Alla annamme lisätietoja näistä tekniikoista.

Evästeiden ja verkkojäljitteiden yleiskuvaus

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet jollakin verkkosivustolla. Evästeitä voidaan käyttää tietokoneeseesi tai laitteeseesi sidotun yksilöivän tunnistenumeron tallentamiseksi, jotta sinut voidaan tunnistaa samaksi käyttäjäksi yhdessä tai useammassa selausistunnossa ja yhdellä tai useammalla sivustolla.

Jotkut evästeet ovat välttämättömiä voidaksesi liikkua Palveluissamme ja käyttää sen toimintoja, kuten päästä suojattuihin osioihin. Toiset evästeet keräävät tietoja siitä, kuinka kävijät käyttävät Palveluja (esimerkiksi mille sivuille kävijät menevät useimmiten, ja saavatko he virheilmoituksia verkkosivuilta). Verkkosivustolla rekisteröityessäsi kerättyjen tietojen ja evästeiden avulla voimme toivottaa sinut tervetulleeksi takaisin sivustolle tai muutoin tarjota parempia, henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Mainontaamme muilla verkkosivustoilla puolestamme hoitavat kolmannet osapuolet voivat myös käyttää evästeitä, jotta saamme tietää, mitkä mainokset tuovat kävijöitä sivustoillemme, ja voimme muutoinkin kehittää tai kohdentaa verkkomainontaamme.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta ne voidaan määrittää olemaan tekemättä niin tai ilmoittamaan käyttäjälle, kun eväste lähetetään. Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, katso selaimesi ohjevalikosta, kuinka tehdä se. Huomaa, että jos poistat evästeet käytöstä, et ehkä voi käyttää joitakin mukautettuja toimintoja Palveluissamme.

Verkkojäljitteet ja vastaavat tekniikat ovat hyvin pieniä tai läpinäkyviä kuvia, joiden avulla me ja kolmannet osapuolet voimme esimerkiksi laskea tietyllä verkkosivulla käyneiden käyttäjien lukumäärän tai päästä tiettyihin evästeisiin. Kun menet jäljitteen sisältävälle sivulle, muodostat yhteyden verkkopalvelimeen, joka kerää tiettyjä tietoja tietokoneestasi tai laitteestasi. Näitä tietoja voivat olla IP-osoitteesi, selaimesi tyyppi, käyttöjärjestelmäsi tyyppi ja evästeisiin tallennetut tunnisteet. Voimme käyttää jäljitteitä Palveluissa laskeaksemme Palveluissamme kävijöiden lukumäärän ja tunnistaaksemme käyttäjät heidän tietokoneisiinsa tai laitteisiinsa asettamiimme evästeisiin tallennettujen yksilöivien tunnisteiden avulla. Näiden tunnisteiden avulla voimme tarjota yksilöllisen kokemuksen Palveluissamme. Voimme sisällyttää jäljitteitä myös mainoksiin tai sähköpostiviesteihin määrittääksemme, kuinka niihin reagoidaan.

Evästeet verkkokäyttäytymisen mukaiseen mainontaan

Kolmannet osapuolet, jotka laittavat muiden yhtiöiden mainontaa Palveluihimme tai jotka päättävät, mitä mainoksia näyttää sinulle kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, voivat käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja toiminnoistasi verkossa, kuten mainoksista, jotka olet nähnyt, tai verkkosivustoista tai -sivuista, joilla olet käynyt, päätelläkseen, millainen mainonta voisi olla merkityksellistä sinulle.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää näiden evästeiden avulla kerättyjä tietoja näyttääkseen sinulle mainontaa, jonka ne uskovat olevan merkityksellisintä sinulle käydessäsi muilla, meille kuulumattomilla verkkosivustoilla. Tätä menettelyä kutsutaan kohdennetuksi mainonnaksi tai verkkokäyttäytymisen mukaiseksi mainonnaksi.

Lisätietoja käyttämistämme evästetyypeistä saat napsauttamalla tästä.

Muita paikallisen tallennuksen ja yksilöivien tunnisteiden käyttötarkoituksia

Me (ja kolmannet osapuolet, jotka toimittavat sisältöä, mainontaa tai toimintoja Palveluihimme) voimme käyttää myös muunlaisia säilytystekniikoita, jotka toimivat samaan tapaan kuin evästeet, kuten paikallisesti jaettuja objekteja (joita kutsutaan myös flash-evästeiksi) ja HTML5-paikallistallennusta. Nämä tekniikat ovat sikäli samankaltaisia kuin evästeet, että ne hyödyntävät tallennusta laitteellasi tunnistaakseen laitteen eri palveluissa ja istunnoissa. Huomaa kuitenkin, että nämä tekniikat voivat hyödyntää eri osia laitteestasi kuin evästeet, joten et ehkä voi hallita niitä selaimen perustyökaluilla ja -asetuksilla. Lisätietoja flash-evästeiden poistamisesta käytöstä tai niiden sisältämien tietojen poistamisesta saat napsauttamalla tästä.

Käyttämästäsi selaimesta tai laitteesta riippuen me (ja kolmannet osapuolet, jotka toimittavat sisältöä, mainontaa tai toimintoja Palveluihimme) voimme lisäksi saada selaimesi tai laitteesi tunnisteen, jota voidaan käyttää samankaltaisiin tarkoituksiin kuin mihin me ja muut käytämme evästeitä ja jäljitteitä. Tunnisteita eivät luo käyttämäsi palvelut, vaan yhtiöt, jotka tekevät laitettasi tai selaintasi ohjaavat ohjelmistot. Esimerkiksi, jos käytät Palvelujamme iPhonellasi, voimme saada mainostajien tunnisteeksi kutsutun väliaikaisen laitetunnisteen. Voit asettaa tämän tunnisteen uudelleen iPhonesi tietosuoja-asetuksissa, jolloin asetetaan eri tunniste seuraavalla kerralla, kun käyt Palveluissamme.

Jos olet Euroopan talousalueella, evästeitä ja vastaavia tekniikoita käytetään vain ilmoittamallasi ennakkosuostumuksellasi, elleivät ne ole tarpeen pyytämiesi palvelujen toimittamiseksi. Tarvittaessa voit perua suostumuksesi osoitteessa http://youronlinechoices.eu/

Kuinka voimme jakaa tietoja muille

Voimme jakaa keräämiämme tietoja yllä lueteltuihin käyttötarkoituksiin seuraavan tyyppisille, myös Yhdysvalloissa tai muissa, asuinmaasi ulkopuolisissa maissa sijaitseville yhteisöille:

Konserniyhtiöt. Voimme jakaa tietoja General Millsin sisällä eri yritystemme kesken ja osakkuusyhtiöperheemme sisällä.

Palveluntarjoajat, neuvonantajat ja konsultit. Voimme jakaa tietoja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja puolestamme, ja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja meille. Nämä osapuolet saavat käyttää tietoja ainoastaan niiden nimenomaisten palvelujen yhteydessä, joita ne toimittavat puolestamme tai meille. Jotkut palveluntarjoajat hallinnoivat tai lain salliessa täydentävät tietokantojamme.

Muut osapuolet lain vaatiessa tai tarpeen mukaan käyttäjiemme ja palvelujemme suojaamiseksi. Voimme myös luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille:

suojataksemme laillisia oikeuksiamme sekä Palvelujemme käyttäjien tai muiden oikeuksia

suojataksemme Palvelujemme, käyttäjiemme tai muiden turvallisuutta

tutkiaksemme lainrikkomuksia ja estääksemme petoksia tai

noudattaaksemme lakia oikeudenkäyttöalueilla, joilla harjoitamme liiketoimintaa, tai jos tuomioistuin tai muu henkilö tai yhteisö, joka on toimivaltainen pakottamaan tietojen esittämiseen, pakottaa meidät julkistamaan tietoja, tai jos jokin valtiollinen elin pyytää meitä vastaamaan oikeustoimeen tai yhteistyöpyyntöön, olipa se lakisääteistä tai ei (riippuen paikallisesta laista).

Muut osapuolet yritystapahtuman yhteydessä. Varaamme oikeuden julkistaa mitä tahansa tietoja, joita meillä on sinusta, siinä tapauksessa, että myymme, sulaudumme tai muutoin siirrämme liiketoimintamme tai varamme kokonaan tai osittain kolmannelle osapuolelle (tai tarjoudumme tekemään niin) tai epätodennäköisessä konkurssitapauksessa tai vastaavassa tapahtumassa. Tämän asiayhteyden ulkopuolella emme myy mitään kuluttajien yhteystietoluetteloja meistä riippumattomille yhtiöille niiden markkinointitarkoituksiin.

Muutoin suostumuksellasi tai lain sallimissa rajoissa. Tämän tietosuojakäytännön kuvaaman tai salliman jakamisen lisäksi voimme jakaa tietoja sinusta kolmansille osapuolille, kun suostut tähän jakamiseen tai lain sallimissa rajoissa.

Kolmannet osapuolet, jotka toimittavat sisältöä, mainontaa tai toimintoja Palveluihimme

Meistä riippumattomat kolmannet osapuolet voivat toimittaa jotain sisältöä tai mainontaa tai joitakin toimintoja Palveluihimme. Esimerkiksi:

Tietyt kolmannet osapuolet voivat laittaa mainontaa tai seurata, mitä mainoksia käyttäjät näkevät, kuinka usein he näkevät nuo mainokset ja kuinka käyttäjät reagoivat niihin. Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä ja vastaavia tekniikoita näiden palvelujen tarjoamiseen.

Voimme sallia sinun jakavan tiettyjä aineistoja Palveluissa muille yhteisöpalvelujen, kuten Facebook and Twitter, kautta.

Nämä kolmannet osapuolet voivat kerätä tai saada tiettyjä tietoja Palvelujemme käytöstäsi esimerkiksi evästeiden, jäljitteiden ja vastaavien tekniikoiden avulla, ja näitä tietoja voidaan kerätä ajan mittaan ja yhdistää eri verkkosivustoilta ja verkkopalveluista kerättyihin tietoihin lain salliessa.

Eräs meille palveluja tarjoava kolmas osapuoli on Google Inc. Monien verkkosivustojen lailla käytämme Google Analyticsiä, palvelua, joka antaa tietoja siitä, kuinka monta käyttäjää käy Palveluissamme, milloin he käyvät ja kuinka he selaavat Palvelujamme. Google tarjoaa selaimen lisäosan, jonka avulla käyttäjät voivat kieltää Google Analyticsiä raportoimasta verkkosivustoille tietoja käynneistään. Lisätietoja lisäosista on tässä.

Kansainvälinen tiedonsiirto

Voimme kerätä, siirtää, tallentaa, käsitellä ja/tai julkistaa tietojasi asuinmaasi ulkopuolella tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain mukaan (esimerkiksi tietojen siirron oikeusperuste voi tulla vakiosopimuslausekkeista tai suostumuksesta). Kopio siirtosopimuksista on saatavissa ottamalla yhteyttä meihin.

Kuten yllä on mainittu, tämän tietosuojakäytännön mukaisesti voimme myös paljastaa henkilötietosi asuinmaasi ulkopuolella sijaitseville vastaanottajille. Nämä vastaanottajat voivat sijaita maissa kuten Yhdysvallat. Huomaa, että tietosuoja- ja muut lait maissa, joihin tietosi voidaan siirtää, eivät ehkä ole yhtä kattavat kuin omassa maassasi.

Tietojen suojaaminen

Olemme sitoutuneet pitämään vuorovaikutuksesi Palveluissamme turvallisina ja suojattuina. Olemme toteuttaneet hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä toimenpiteitä huostassamme olevien henkilötietojen suojaamiseksi ja valvomiseksi varkaudelta ja menetykseltä ja luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muuttamiselta ja paljastamiselta. Huomaa kuitenkin, ettemme voi täysin taata minkään verkossa antamiesi tietojen turvallisuutta. Annat ne omalla vastuullasi.

Linkit muihin palveluihin

Palvelumme voivat sisältää linkkejä konserniyhtiöidemme sivustoille ja kolmansien osapuolten omistamille ja operoimille sivustoille. Näillä muilla sivustoilla voi olla omat tietosuojakäytäntönsä, joita tämä tietosuojakäytäntö ei hallitse. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten omistamien ja operoimien sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Muut sivustot voivat kerätä tietoja ja käsitellä kerättyjä tietoja eri lailla, joten kehotamme sinua lukemaan jokaisen sivuston, jolla käyt, tietosuojakäytännön huolellisesti.

Käyttäjän tuottama sisältö ja julkiset profiiliominaisuudet

Palvelumme voivat ajoittain sisältää vuorovaikutteisia alueita, joille Palvelujen käyttäjät voivat lähettää kommentteja tai muuta sisältöä (esimerkiksi tietoja käyttäjästä, jotka voidaan näyttää käyttäjän julkisessa profiilissa verkkoyhteisössä), joka voi olla muiden nähtävissä. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että kun he vapaaehtoisesti luovuttavat henkilötietoja julkistettavaksi tai julkaistavaksi lähetettävässä sisällössä, muut voivat lukea tiedot ja käyttää niitä. Tästä voi seurata pyytämättömiä viestejä muilta lähettäjiltä tai osapuolilta. Emme esitä mitään väittämiä emmekä sitoudu mihinkään velvoitteisiin sisältöä lähettäessäsi vapaaehtoisesti sisällytämiesi tietojen turvallisuuden tai käytön suhteen.

Lähetä kaverille -työkalut

Palveluihimme voi aika ajoin sisältyä lähetä kaverille -sovellus, jonka avulla on sinun on helppo lähettää edelleen tietoja tai aineistoja Palveluistamme ystäville tai perheelle sähköpostitse. Sähköpostiviestisi osoittamiseksi sovellus voi pyytää sinua syöttämään vastaanottajan sähköpostiosoitteen ja/tai vastaavat tiedot (mukaan lukien sähköpostiosoitteesi). Sovellus käyttää näitä tietoja viestisi osoittamiseen, jotta se voidaan lähettää asianmukaisesti. Voimme väliaikaisesti pitää lokia näistä tiedoista vianetsintä- ja petoksenestotarkoituksiin. Siinä tapauksessa, että tarjoamme sinulle jonkinlaisen suosituspalkkion vastaanottajan kannustamisesta johonkin toimenpiteeseen (esimerkiksi, jos ansaitset palkkion, jos vastaanottaja päättää rekisteröityä johonkin tarjoukseemme saatuaan sähköpostin sinulta), voimme myös säilyttää tiedot sikäli kuin on tarpeen sen todentamiseksi, että suosituspalkkio oli ansaittu.

Lasten yksityisyys

Palvelujamme ei ole suunnattu lapsille sovellettavan lain määrittelemällä tavalla, emmekä tieten pyydä mitään tietoja lapsilta. General Millsillä on muita palveluja, jotka on tarkoitettu kokonaan tai osittain lapsiyleisölle, ja niihin palveluihin sovellettavat käytännöt kuvataan tietosuojakäytännöissä, jotka koskevat kyseisiä palveluja. General Mills on erityisen huolellinen lasten yksityisyyden suojaamisessa. Suosittelemme myös, että vanhemmat valvovat lastensa toimia Internetissä ja opettelevat ja käyttävät ohjelmistoja tai muita välineitä, joiden avulla heidän lapsensa voivat nauttia verkkokokemuksen hauskuudesta ja viihteestä vaarantamatta henkilökohtaista turvallisuuttaan tai antamatta lasten käyttää Internetiä vanhempiensa mieltymysten vastaisesti.

Nimettömyys ja nimimerkit

Jos mahdollista, voit ehkä olla tunnistautumatta tai käyttää nimimerkkiä asioidessasi kanssamme, ellei laki tai tuomioistuin vaadi meitä asioimaan tunnistautuneiden henkilöiden kanssa, tai meidän on epäkäytännöllistä asioida kanssasi, ellet ole tunnistautunut.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä tai korvata sen omasta harkinnastamme milloin tahansa. Tarkista aika ajoin varmistaaksesi, että olet tietoinen tämän tietosuojakäytännön päivityksistä tai muutoksista. Palvelujemme jatkuva käyttösi samoin kuin tietojesi käsittelymme yleisemmin on sen tietosuojakäytännön version alaista, joka on voimassa tuon käytön tai käsittelyn aikana.

Kuinka tehdä valitus oikeutesi yksityisyyteen loukkauksesta

Jos olemme mielestäsi rikkoneet yksityisyysvelvoitteitamme käsitellessämme henkilötietojasi, voit tehdä valituksen kirjoittamalla meille käyttämällä alla esitettyjä yhteystietoja, ja pyrimme antamaan sinulle vahvistuksen siitä, kuinka aiomme käsitellä valituksen, niin pian kuin on käytännössä mahdollista. Ellet ole tyytyväinen valitukseesi antamaamme vastaukseen, voit tehdä valituksen asianomaiseen yksityisyyden sääntelyelimeen asuinmaassasi.

Lisää vaihtoehtoja tietoihisi

Oikeutesi saada tietoja tietokäytännöistämme lisäksi sinulla on oikeus pyytää pääsyä nimenomaisiin tietoihin, joita me säilytämme sinusta, ja pyytää, että oikaisemme virheellisyydet noissa tiedoissa (tiettyjen sovellettavan lain mukaisten poikkeusten mukaan). Sovellettavasta laista riippuen sinulla voi myös olla oikeus tietojen poistamiseen, oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä ja perua suostumuksesi tulevaan käsittelyyn, oikeus tietojen siirrettävyyteen ja oikeus vastustaa oikeutettuihin etuihin perustuvaa käsittelyä tieteelliseen/historialliseen tutkimukseen tai suoramarkkinointiin. Jos haluat tehdä näiden oikeuksien mukaisen pyynnön, ota yhteyttä asiakaspalveluosastoomme alla esitettyjen yhteystietojen avulla.

Voimme edellyttää sinua todentamaan henkilöllisyytesi ja täsmentämään, mitä tietoja vaadit, ennen pyynnön suorittamista. Voi olla tilanteita, joissa pyyntö päästä sinusta säilyttämiimme henkilötietoihin, saada ne, muuttaa niitä tai estää niiden käyttö evätään. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi, jos tietoihin pääsyllä olisi kohtuuton vaikutus muiden yksityisyyteen.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi keräämisestämme, säilyttämisestämme, käyttämisestämme tai julkistamisestamme, tai haluat tehdä yksityisyyttäsi koskevan valituksen, ota meihin yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa 80-885894 tai postitse osoitteessa

General Mills Scandinavia AB,
August Barks Gata 6A,
421 32 Västra Frölunda,
Sweden

Evästeilmoitus

Palvelujemme operoimiseksi käytämme erityyppisiä evästeitä, mukaan lukien joitakin tai kaikkia alla yksilöityjä tyyppejä.

Mieltymysevästeet

Mieltymysevästeiden avulla Palvelumme muistavat tietoja, kuten ensisijaisen kielesi, joita voidaan käyttää kokemuksesi mukauttamiseen Palveluissamme. Näitä evästeitä voidaan myös käyttää antamaan sinulle alueellesi ominaisia tietoja, ja ne voivat auttaa sinua mukauttamaan Palvelujemme ulkoasua. Jos nämä evästeet estetään tai poistetaan käytöstä, Palvelussamme voi olla vähemmän toimintoja, mutta sen pitäisi toimia.

Turvaevästeet

Turvaevästeitä käytetään käyttäjien varmentamiseen, sisäänkirjautumisen tunnistetietojen vilpillisen käytön estämiseen ja käyttäjätietojen suojaamiseen luvattomalta pääsyltä. Jos nämä evästeet estetään tai poistetaan käytöstä, Palvelumme ei toimi oikein.

Prosessievästeet

Prosessievästeiden avulla Palvelumme tarjoavat odottamasi toiminnallisuuden, esimerkiksi sallimalla sinun päästä Palvelujemme suojattuihin osioihin. Jos nämä evästeet estetään tai poistetaan käytöstä, Palvelumme ei toimi oikein.

Mainosevästeet

Mainosevästeitä käyttävät osapuolet, jotka laittavat muiden yhtiöiden mainontaa sivustoillemme tai jotka määrittävät, mitä mainoksiamme (tai muiden osapuolten mainoksia) näytetään sinulle kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Nämä evästeet keräävät tietoja toiminnoistasi verkossa, kuten mainoksista, jotka olet nähnyt, tai verkkosivustoista tai -sivuista, joilla olet käynyt, päätelläkseen, millainen mainonta voisi olla merkityksellistä sinulle. Näitä tietoja käytetään sitten sellaisen mainonnan näyttämiseksi sinulle, joka voi olla sinulle kaikkein tarkoituksenmukaista, silloinkin, kun käyt muilla, meille kuulumattomilla verkkosivustoilla. Jos nämä evästeet estetään tai poistetaan käytöstä, Palveluissamme voi olla vähemmän toimintoja, mutta niiden pitäisi toimia.

Istunnon tila -evästeet

Näiden evästeiden avulla Palvelumme keräävät tietoja siitä, kuinka vuorovaikutat Palvelujemme kanssa, esimerkiksi millä sivuilla käyt useimmiten ja lähettävätkö tietyt sivut sinulle virheilmoituksia. Nämä evästeet auttavat meitä kehittämään palvelujamme. Jos nämä evästeet estetään tai poistetaan käytöstä, Palveluissamme voi olla vähemmän toimintoja, mutta niiden pitäisi toimia.

Analytiikkaevästeet

Analytiikkaevästeet keräävät tietoja Palvelujemme käytöstä. Käytämme näitä evästeitä Palvelujemme kehittämiseen, esimerkiksi havainnoimalla, millä sivuilla ihmiset käyvät useimmiten. Jos nämä evästeet estetään tai poistetaan käytöstä, Palvelujemme pitäisi toimia.