General Mills' fortrolighedspolitik
Ikrafttrædelsesdato: Maj 2018

General Mills er stolt af at markedsføre nogle af verdens mest anerkendte mærker. Vi ved, at opretholdelse af din tillid kræver, at vi beskytter dine personoplysninger – så vi er meget opmærksomme på bekymringer vedrørende personoplysninger hos dem, der bruger vores websteder, vores sider og applikationer på tredjeparters sociale netværkstjenester, vores e-mails og vores mobilapplikationer (samlet benævnt, med alle andre platforme, der linker til denne politik, vores "tjenester").

Denne fortrolighedspolitik forklarer vores informationspraksisser og de valg, som du, som bruger af vores tjenester, kan træffe vedrørende indsamlingen, brugen, og udbredelsen af dine oplysninger.

Oplysninger, som vi indsamler

Vi kan indsamle oplysninger om dig (og den enhed, som du bruger til at få adgang til vores tjenester) på en række forskellige måder:

Du kan give oplysninger direkte til os

Du kan vælge at give en tredjepart, såsom en social netværkstjeneste, tilladelse til at dele oplysninger med os

Vi kan indsamle andre oplysninger, når du bruger eller får adgang til vores tjenester, eller når du ser vores onlineannoncer

Vi kan indhente yderligere oplysninger om dig fra andre kilder, hvor tilladt ved lov.

Hvis vi ikke er i stand til at indsamle oplysninger om dig, kan vi muligvis ikke levere de varer eller tjenester, som du anmoder om. Nærmere oplysninger om hver af disse indsamlingsmetoder gives nedenfor.

Oplysninger, som du giver direkte

Når du får adgang til og bruger vores tjenester eller kommunikerer med os på anden måde, kan du give oplysninger direkte til os, herunder (men ikke begrænset til) følgende:

Kontaktoplysninger (såsom navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og lignende)

Brugernavn eller adgangskode

Demografiske oplysninger (såsom alder eller fødselsdato, køn, civilstand, antal børn eller andre karakteristika)

Kreditkort- eller andre betalingsoplysninger

Kontaktoplysninger til familiemedlemmer eller andre

Eventuelle andre oplysninger, som du vælger at give os om dig, din familie eller andre

Eventuelle andre oplysninger, som vi måtte kræve fra tid til anden for at levere vores tjenester til dig, herunder oplysninger, der kan betragtes som følsomme personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

Oplysninger fra sociale netværkstjenester

Hvis du vælger at få adgang til eller bruge tredjeparters sociale netværkstjenester (f.eks. Facebook eller Twitter), kan vi modtage personoplysninger om dig, som du har stillet til rådighed for de pågældende tjenester, herunder oplysninger om dine kontakter på de pågældende tjenester.

For eksempel giver nogle sociale netværkstjenester dig mulighed for at skubbe indhold fra vores tjenester til dine kontakter, eller for at hente oplysninger om dine kontakter, således at du kan forbinde med dem på vores tjenester. Nogle sociale netværkstjenester vil også formidle din registrering eller login på vores tjenester eller forbedre eller tilpasse din oplevelse på vores tjenester.

Din beslutning om at bruge en social netværkstjeneste vil altid være frivillig. Du skal dog sørge for, at du er fortrolig med de oplysninger, som sociale netværkstjenester kan stille til rådighed for vores tjenester ved at besøge de pågældende tjenesters fortrolighedspolitikker.

Oplysninger, som vi indsamler, når du tager adgang til eller bruger vores tjenester, eller når du ser vores onlineannoncer.

Når du får adgang til eller bruger vores tjenester, eller når du ser vores onlineannoncer, kan vi bruge cookies, web-beacons eller andre teknologier til at indsamle oplysninger om din computer eller enhed og din onlineaktivitet. Nedenstående er eksempler på de typer af oplysninger, som vi kan indsamle på denne måde:

Enhedstype (f.eks. desktop, tablet eller mobilenhed)

Browsertype (f.eks. Internet Explorer)

Operativsystem (f.eks. Windows)

IP-adresse, MAC-adresse, enheds-id, eller lignende oplysninger

Websteder eller onlinetjenester, som du besøger før eller efter vores tjenester

Din interaktion med vores tjenester (f.eks. de links, som du klikker på, og de sider og elementer du ser)

Hvorvidt du åbner eller videresender vores e-mails eller klikker på elementer i disse e-mails

Oplysninger, som vi kan indhente fra andre kilder

Vi kan indsamle oplysninger om dig fra andre kilder, hvor tilladt ved lov, såsom offentlige databaser, andre mærker og grupper inden for General Mills, samt andre kommercielt tilgængelige kilder. Vi kan også indsamle oplysninger om dig fra tredjeparter, som vi hyrer til at levere tjenester til dig på vores vegne, herunder (men ikke begrænset til) tredjeparter, der håndterer supporthenvendelser fra forbrugere eller markedsføring.

Disse oplysninger kan omfatte:

Kontaktoplysninger (f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer)

Bruger-id'er til sociale netværk

Alder eller fødselsdato

Køn

Demografiske oplysninger

Indkomstniveau

Indkøbsadfærd

Interesser, hobbyer og produktpræferencer

Interaktioner med medier eller annoncer

Offentligt observérbare aktiviteter (f.eks. blogs og online-indlæg)

Andre oplysninger, der er indsamlet af andre mærker eller virksomheder inden for General Mills-koncernen

Andre oplysninger, som vi kan bruge til at forbedre vores markedsføringsaktiviteter.

Nogle af disse oplysninger kan anses for følsomme i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Bemærk, at dele af eller alle de oplysninger, som vi indsamler eller indhenter, kan kombineres eller forbindes (af os eller af tredjeparter, der leverer tjenester til os) til ethvert af de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik, herunder for at hjælpe os med at tilpasse, hvordan vi kommunikerer med dig og for at forbedre vores produkter, tjenester og markedsføringsindsats.

Sådan bruger vi disse oplysninger

Vi kan indsamle, opbevare og bruge personoplysninger til nedenstående formål (medmindre andet er påkrævet ved lov):

til at kommunikere med dig vedrørende vores produkter, tjenester og kampagner. Bemærk, at hvis du ikke ønsker at modtage datamarkedsføringsmateriale fra os, kan du underrette os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet nedenfor;

til at give dig andre oplysninger, tjenester, produkter, eller andre materialer, som du anmoder om eller som du muligvis er interesseret i;

til at tilpasse din interaktive oplevelse (herunder ved at vise dig relevante annoncer på vores tjenester og andre steder);

til at administrere og forbedre vores websteder, produkter og udvalg af tjenester;

til vores interne forvaltningsformål og til at administrere vores forhold til dig; og

til andre formål, der med rimelighed er nødvendige i forbindelse med vores almindelige funktioner og aktiviteter.

Følgende er eksempler på nogle specifikke måder, hvorpå vi bruger disse oplysninger:

til at tilmelde dig modtagelse af e-mails eller andre oplysninger eller materialer, som du anmoder om

til at tilmelde dig en konkurrence, præmielodtrækning eller anden kampagne

til at tilmelde dig modtagelse af rabatter, præmier, produktprøver eller andre materialer

til at oprette og administrere din konto som bruger eller medlem af vores tjenester (eller som en, der kan sende indhold til vores tjenester)

til at levere tjenester eller tilbud, som du har anmodet om

til at svare, hvis du kontakter en af vores kundeservicerepræsentanter

til at behandle din betaling for køb eller andre tjenester

til bedre at forstå målgruppen for vores tjenester

til at analysere hvordan vores produkter, tjenester og websteder tilgås og bruges

til at hjælpe os med at udvikle nye produkter, tjenester og websteder

til at foretage undersøgelser og anden research og analyse

til at udvikle og levere annoncer og anden kommunikation, der er mere skræddersyet til dine interesser

til at hjælpe os med at forbedre vores annoncering

til at tilvejebringe sikkerhed og beskytte mod svig

til at håndhæve vores brugsvilkår, fællesskabsregler eller andre juridiske rettigheder

Vi vil ikke sende dig eventuelle markedsføringsmeddelelser via e-mail, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til at modtage sådanne meddelelser fra os. Og hvis du tilmelder dig modtagelse af disse e-mails, har du altid mulighed for at "afmelde" yderligere markedsføringsmeddelelser via e-mail fra det pågældende General Mills-mærke eller den pågældende General Mills-gruppe.

Sådan opbevarer vi oplysninger

Vi opbevarer de oplysninger, som vi indsamler i elektronisk og/eller papirform. Vi opbevarer oplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt til det formål til hvilket de blev indsamlet, eller så længe der er behov for at opbevare dem af juridiske årsager. Vi sletter oplysninger så hurtigt som det med rimelighed er praktisk efter en gyldig sletningsanmodning eller afslutningen af den netop beskrevne periode, alt efter hvad der forekommer først.

Sådan bruger vi cookies, web-beacons og lignende teknologier

Vi (og tredjeparter, der leverer indhold, annoncering eller funktionalitet på vores tjenester) kan bruge cookies, web-beacons og lignende teknologier til at formidle administration og navigation på webstedet; til bedre at forstå og forbedre vores tjenester; til at bestemme og forbedre den annoncering, der vises for dig her eller andre steder; og til at give dig en god online-oplevelse.

Vi giver nærmere oplysninger om disse teknologier nedenfor.

Generelle beskrivelser af "cookies" og "web-beacons"

"Cookies" er små filer, der placeres på din computer eller enhed, når du besøger et websted. Cookies kan bruges til at opbevare et unikt identifikationsnummer, der er forbundet med din computer eller enhed, så du kan blive genkendt som den samme bruger på tværs af én eller flere browsersessioner, og på tværs af ét eller flere websteder.

Nogle cookies er nødvendige for at gøre det muligt for dig at bevæge dig rundt på vores tjenester og bruge deres funktioner, såsom adgang til sikrede områder. Andre cookies indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger tjenesterne (for eksempel, hvilke sider besøgende oftest besøger, og hvorvidt de modtager fejlmeddelelser fra websider). Når de kombineres med oplysninger, der indsamles, når du tilmelder dig på et websted, giver cookies os mulighed for at byde dig velkommen til webstedet eller på anden måde tilbyde forbedrede og mere personlige funktioner. Cookies kan også bruges på vores vegne af tredjeparter, der administrerer vores annoncering på andre websteder for at gøre det muligt for os at lære, hvilke annoncer, der bringer besøgende til vores websteder og til ellers at forbedre eller målrette vores onlineannoncering.

De fleste browsere accepterer cookies automatisk, men kan konfigureres til ikke at gøre det eller til at underrette brugeren, når en cookie bliver sendt. Hvis du vil deaktivere cookies, skal du se hjælpemenuen i din browser for at lære, hvordan du deaktiverer cookies. Bemærk, at hvis du deaktiverer cookies, kan du muligvis ikke få adgang til nogle tilpassede funktioner på vores tjenester.

"Web-beacons" og lignende teknologier er små eller gennemsigtige billeder, som f.eks. giver os og tredjeparter mulighed for at tælle antallet af brugere, der har besøgt en bestemt webside eller for at få adgang til visse cookies. Når du åbner en side, der indeholder et web-beacon, etablerer du en kommunikation med en webserver, der indsamler visse oplysninger om din computer eller enhed. Disse oplysninger kan omfatte din IP-adresse, browsertype, operativsystem og identifikatorer, der er blevet opbevaret i cookies. Vi kan bruge beacons på tjenester til at tælle antallet af besøgende på vores tjenester og til at genkende brugere ved at få adgang til unikke identifikatorer, der er opbevaret i cookies, som vi har indstillet på deres computere eller enheder. Evnen til at få adgang til disse identifikatorer gør det muligt for os at levere en personaliseret oplevelse på vores tjenester. Vi kan også inkludere beacons i annoncer eller i e-mailmeddelelser for at vurdere, hvordan der reageres på disse.

Cookies til adfærdsbaseret onlineannoncering

Tredjeparter, der er involveret i at levere andre virksomheders annoncering på vores tjenester, eller som er involveret i at bestemme, hvilke annoncer, der skal vises på tredjepartswebsteder, kan bruge cookies til at indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter, som f.eks. de annoncer, du har set eller de websteder eller sider, som du har besøgt, for at drage konklusioner om, hvilken annoncering, der kan være relevant for dig.

Disse tredjeparter kan bruge de oplysninger, der er indsamlet via disse cookies, til at vise dig annoncering, som de mener er mest relevant for dig, når du besøger andre websteder, der ikke tilhører os. Denne praksis kaldes "målrettet annoncering." eller "adfærdsbaseret onlineannoncering."

For yderligere oplysninger om de typer af cookies, som vi bruger, bedes du klikke her.

Andre anvendelser af lokal opbevaring og unikke identifikatorer

Vi (og de tredjeparter, der leverer indhold, annoncering eller funktionalitet på vores tjenester) kan også bruge andre typer af lokale opbevaringsteknologier, der fungerer på samme måde som cookies, såsom lokale delte objekter (også kendt som "flash-cookies") og HTML5 lokal opbevaring. Disse teknologier svarer til cookies, da de gør brug af opbevaring på din enhed med henblik på at identificere enheden på tværs af forskellige tjenester og sessioner. Bemærk dog, at disse teknologier kan gøre brug af andre dele af din enhed end cookies gør, og derfor kan du muligvis ikke styre dem ved hjælp af almindelige webbrowser-værktøjer og -indstillinger. For oplysninger om deaktivering eller sletning af oplysninger indeholdt i flash-cookies, bedes du klikke her.

Derudover kan vi (og de tredjeparter, der leverer indhold, annoncering eller funktionalitet på vores tjenester), afhængigt af den browser eller enhed, som du bruger, modtage en identifikator for din browser eller enhed, som kan bruges til formål, der svarer til dem, som vi og andre bruger cookies og beacons til. Identifikatorerne oprettes ikke af de tjenester, som du får adgang til, men af de virksomheder, der laver den software, der kører din enhed eller browser. Hvis du f.eks. får adgang til vores tjenester ved hjælp af din iPhone, kan vi modtage en midlertidig enhedsidentifikator kaldet "identifikator for annoncører" (Identifier for Advertisers eller "IDFA"). I din iPhones fortrolighedsindstillinger kan du "nulstille" denne identifikator, hvilket betyder, at en anden identifikator vil blive sendt næste gang du besøger vores tjenester.

Hvis du befinder dig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, vil cookies og lignende teknologier kun blive brugt med dit forudgående informerede samtykke, medmindre de er nødvendige for at levere de tjenester, som du har anmodet om. Hvor relevant, kan du trække dit samtykke tilbage ved at besøge http://youronlinechoices.eu/

Sådan kan vi dele oplysninger med andre

Vi kan dele de oplysninger, som vi indsamler med følgende typer af enheder i forbindelse med ovenstående formål, herunder dem, der kan være beliggende i USA eller andre lande uden for dit bopælsland:

Tilknyttede selskaber. Vi kan dele oplysninger inden for General Mills blandt vores forskellige virksomheder, og inden for vores koncernselskaber.

Tjenesteudbydere, rådgivere og konsulenter.Vi kan dele oplysninger med tredjeparter, der leverer tjenester på vores vegne og tredjeparter, der leverer tjenester til os. Disse parter må kun bruge oplysningerne i forbindelse med de specifikke tjenester, som de leverer for os eller til os. Nogle tjenesteudbydere kan være involveret i at administrere eller, hvor tilladt ved lov, supplere vores databaser.

Andre parter, hvor påkrævet ved lov eller som nødvendigt for at beskytte vores brugere og tjenester. Vi kan også videregive oplysninger til tredjeparter for at:

beskytte vores juridiske rettigheder samt rettighederne tilhørende brugerne af vores tjenester eller andre,

beskytte sikkerheden af tjenesterne, vores brugere, eller andre,

undersøge lovovertrædelser og for at forebygge svig, eller

overholde loven i de retskredse, hvor vi driver virksomhed, eller hvis vi tvinges til at frigive oplysninger af en domstol eller anden person eller enhed med kompetence til at gennemtvinge fremlæggelse af sådanne oplysninger, bliver bedt om at reagere på retslig proces eller en anmodning om samarbejde fra en offentlig myndighed, uanset om det er påkrævet ved lov (afhængigt af lokal lovgivning).

Andre parter i forbindelse med en virksomhedstransaktion. Vi forbeholder os ret til at videregiveeventuelle oplysninger, som vi har om dig, hvis vi sælger, fusionerer eller på anden måde overfører hele eller en del af vores forretning eller aktiver til en tredjepart (eller tilbyder at gøre det), eller i det usandsynlige tilfælde af en konkurs eller lignende begivenhed. Uden for denne sammenhæng vil vi ikke sælge nogen lister over forbrugerkontaktoplysninger til ikke-associerede selskaber til deres markedsføringsformål.

På anden måde med dit samtykke eller som tilladt ved lov. Udover den deling, der er beskrevet eller tilladt i henhold til denne fortrolighedspolitik, kan vi dele oplysninger om dig med tredjeparter, når du giver dit samtykke til en sådan deling, eller som tilladt ved lov.

Tredjeparter, der leverer indhold, annoncering eller funktionalitet på vores tjenester

Noget af indholdet, annonceringen og funktionaliteten på vores tjenester kan leveres af tredjeparter, der ikke er tilknyttet os. For eksempel:

Visse tredjeparter kan vise annoncer eller holde øje med, hvilke annoncer brugere ser, hvor ofte de ser de pågældende annoncer, og hvordan brugere reagerer på dem. Disse tredjeparter kan anvende cookies, web-beacons eller lignende teknologier til at levere disse tjenester.

Vi kan give dig mulighed for at dele visse materialer på tjenesterne med andre gennem sociale netværkstjenester såsom Facebook og Twitter.

Disse tredjeparter kan indsamle eller modtage visse oplysninger om din brug af vores tjenester, herunder gennem brug af cookies, beacons og lignende teknologier, og disse oplysninger kan indsamles over tid og kombineres med oplysninger indsamlet på tværs af forskellige websteder og onlinetjenester, hvor tilladt ved lov.

En af de tredjeparter, der leverer tjenester til os er Google Inc. Som mange andre websteder bruger vi Google Analytics, en tjeneste, der tilvejebringer oplysninger om, hvor mange brugere, der besøger vores tjenester, hvornår de besøger, og hvordan de navigerer på vores tjenester. Google tilbyder en browsertilføjelse, der gør det muligt for brugere at fravælge at få oplysninger om deres besøg rapporteret til websteder af Google Analytics. Yderligere oplysninger om tilføjelsen er tilgængelige her.

International overførsel af oplysninger

Vi kan indsamle, overføre, opbevare, behandle og/eller videregive dine oplysninger uden for dit bopælsland i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik og med gældende lovgivning (for eksempel kan retsgrundlaget for overførsel af oplysninger stamme fra standardkontraktbestemmelser eller samtykke). En kopi af overførselsaftaler kan rekvireres ved at kontakte os.

Som nævnt ovenfor kan vi også videregive dine personoplysninger til modtagere uden for dit bopælsland i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Disse modtagere kan være beliggende i lande såsom USA. Bemærk venligst, at databeskyttelseslove og andre love i lande, hvortil dine oplysninger kan blive overført, måske ikke er så omfattende som lovene i dit bopælsland.

Beskyttelse af oplysninger

Vi er forpligtede til at holde dine interaktioner på vores tjenester sikre. Vi har implementeret administrative, tekniske og fysiske foranstaltninger, der har til formål at beskytte personoplysninger i vores besiddelse og beskytte mod tyveri, tab og uautoriseret adgang, brug, ændring og videregivelse. Vi gør imidlertid opmærksom på, at vi ikke fuldt ud kan garantere sikkerheden af eventuelle oplysninger som du tilvejebringer online; du tilvejebringer dem på egen risiko.

Links til andre tjenester

Vores tjenester kan indeholde links til vores tilknyttede selskabers websteder, samt til websteder, der ejes og drives af tredjeparter. Disse andre websteder kan have deres egne fortrolighedspolitikker og er ikke underlagt denne fortrolighedspolitik. Vi er ikke ansvarlige for databeskyttelsespraksisser på eller indholdet af websteder, der ejes og drives af tredjeparter. Andre websteder kan indsamle og behandle indsamlede oplysninger forskelligt, så vi opfordrer dig til nøje at læse og gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, som du besøger.

Brugergenereret indhold og offentlige profilfunktioner

Vores tjenester kan fra tid til anden omfatte interaktive områder, hvor brugere af tjenester kan indsende kommentarer eller andet indhold (herunder oplysninger om den bruger, der kan blive vist i brugerens offentlige profil i et onlinefællesskab), der kan være synligt for andre. Brugere bør være opmærksomme på, at når de frivilligt videregiver personoplysninger i indhold, der indsendes som indlæg eller til offentliggørelse, kan oplysningerne læses og bruges af andre. Dette kan resultere i uopfordrede meddelelser fra andre brugere eller parter. Vi fremsætter ingen erklæringer og påtager os ingen forpligtelser med hensyn til sikkerheden eller brugen af oplysninger, som du frivilligt medtager, når du indsender indhold.

Send-til-en-ven-værktøjer

Vores tjenester kan fra tid til anden omfatte en send-til-en-ven-applikation, der gør det nemt for dig at videresende oplysninger eller materialer fra vores tjenester til venner eller familie via e-mail. For at kunne adressere din e-mailmeddelelse, kan applikationen bede dig om at indtaste modtagerens e-mailadresse og/eller lignende oplysninger (herunder din e-mailadresse). Disse oplysninger bruges af applikationen til at adressere din meddelelse, så den kan sendes korrekt. Vi kan midlertidigt opretholde en logfil over disse oplysninger med henblik på fejlfinding og forebyggelse af svig. I tilfælde af at vi tilbyder dig en form for henvisningspræmie for at tilskynde til en handling fra modtagerens side (for eksempel, hvis du optjener en belønning, hvis modtageren vælger at tilmelde sig et af vores tilbud efter at have modtaget e-mailen fra dig), kan vi også bibeholde oplysningerne som nødvendigt for at fastslå, at henvisningspræmien blev optjent.

Beskyttelse af børns personoplysninger

Vores tjenester er ikke rettet mod børn som defineret i gældende lovgivning, og vi vil ikke bevidst anmode om oplysninger fra børn. General Mills har andre tjenester, der helt eller delvist er rettet mod en børnemålgruppe, og de praksisser, der gælder for de pågældende tjenester beskrives i fortrolighedspolitikkerne, der gælder for de pågældende tjenester. General Mills udviser særlig omhu for at beskytte børns personoplysninger. Vi anbefaler også, at forældre overvåger deres børns internetaktiviteter og lærer og anvender software eller andre værktøjer, der kan hjælpe deres børn med at nyde sjove og underholdende online-oplevelser uden at gå på kompromis med deres personlige sikkerhed eller give dem mulighed for at bruge internettet på en måde, der er uforenelig med deres forældres præferencer.

Anonymitet og pseudonymer

Hvor det er muligt, kan du have mulighed for ikke at identificere dig selv eller bruge et pseudonym, når du interagerer med os, medmindre det for os er påkrævet ved lov/domstol at interagere med personer, der har identificeret sig selv, eller det er upraktisk for os at interagere med dig, hvis du ikke har identificeret dig selv.

Ændringer til vores fortrolighedspolitik

Vi kan til enhver tid ændre eller erstatte denne fortrolighedspolitik efter vores eget skøn. Tjek venligst politikken fra tid til anden for at sikre, at du er opmærksom på eventuelle opdateringer eller ændringer til denne fortrolighedspolitik. Din fortsatte brug af, eller adgang til, vores tjenester, samt vores generelle håndtering af dine oplysninger, vil være underlagt den version af fortrolighedspolitikken, der er gældende på tidspunktet for den pågældende brug, adgang eller håndtering.

Sådan indgiver du en klage over en overtrædelse af dine fortrolighedsrettigheder

Hvis du mener, at vi har overtrådt vores fortrolighedsforpligtelser i forbindelse med håndteringen af dine personoplysninger, kan du indgive en klage ved at skrive til os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger, og vi vil bestræbe os på at give dig en bekræftelse på, hvordan vi planlægger at behandle klagen så hurtigt som muligt. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar på din klage, kan du indgive en klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed i dit bopælsland.

Flere valg vedrørende dine oplysninger

Ud over din ret til at blive informeret om vores datapraksisser, har du ret til at anmode om adgang til oplysninger, som vi specifikt opbevarer om dig, og anmode om, at vi retter unøjagtigheder i de pågældende oplysninger (med forbehold af visse undtagelser i henhold til gældende lovgivning). Afhængig af gældende lovgivning kan du også have ret til sletning, ret til at begrænse behandling og trække dit samtykke til fremtidig behandling tilbage, ret til dataoverførbarhed, og ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser med henblik på videnskabelig/historisk forskning eller direkte markedsføring. Hvis du ønsker at fremsætte en anmodning i henhold til disse rettigheder, bedes du kontakte vores kundeserviceafdeling via nedenstående kontaktoplysninger.

Vi kan kræve, at du bekræfter din identitet og angiver, hvilke oplysninger du har brug for, før vi efterkommer en anmodning. Der kan forekomme tilfælde, hvor en anmodning om at få adgang til, indhente, ændre eller forhindre brugen af personoplysninger, som vi har om dig, bliver afvist. Sådanne tilfælde vil f.eks. omfatte, hvor adgang til oplysningerne ville have en urimelig indvirkning på andres personoplysninger.

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne fortrolighedspolitik eller vedrørende vores indsamling, opbevaring, brug eller videregivelse af dine personoplysninger, eller hvis du vil indgive en klage med relation til dine personoplysninger, bedes du kontakte os.

Du kan også henvende dig til os pr. telefon på 80-885894 eller pr. brev til General Mills Scandinavia AB August Barks Street 6A 421 32 Västra Frölunda, Sverige

Cookie-erklæring

Vi bruger forskellige typer af cookies til at køre vores tjenester, herunder nogle eller alle de typer, der er angivet nedenfor.

Præference-cookies

Præference-cookies giver vores tjenester mulighed for at huske oplysninger, såsom dit foretrukne sprog, der kan bruges til at tilpasse din oplevelse på vores tjenester. Disse cookies kan også bruges til at give dig oplysninger, der er specifikke for din region, og kan hjælpe dig med at tilpasse udseendet af vores tjenester. Hvis disse cookies er blokeret eller deaktiveret, kan vores tjenester blive mindre funktionelle, men det bør ikke forhindre dem i at fungere.

Sikkerhedscookies

Sikkerhedscookies bruges til at godkende brugere, forhindre svigagtig brug af loginoplysninger, og til at beskytte brugeroplysninger mod uautoriseret adgang. Hvis disse cookies er blokeret eller deaktiveret, vil vores tjenester ikke fungere korrekt.

Procescookies

Procescookies hjælper vores tjenester med at levere den funktionalitet, som du forventer, f.eks. ved at give dig mulighed for at få adgang til sikre områder på vores tjenester. Hvis disse cookies er blokeret eller deaktiveret, vil vores tjenester ikke fungere korrekt.

Annonceringscookies

Annonceringscookies bruges af parter, der er involveret i at levere andre virksomheders annoncering på vores websteder, eller som er involveret i at bestemme, hvilke af vores annoncer (eller andre parters annoncer), der skal vises til dig på tredjepartswebsteder. Disse cookies indsamler oplysninger om dine onlineaktiviteter, f.eks. de annoncer, som du har set eller de websteder eller sider, som du har besøgt, for at drage konklusioner om, hvilken annoncering, der kan være relevant for dig. Disse oplysninger bruges derefter til at vise dig annoncering, der kan være mest relevant for dig, herunder når du besøger andre websteder, der ikke tilhører os. Hvis disse cookies er blokeret eller deaktiveret, kan vores tjenester blive mindre funktionelle, men det bør ikke forhindre dem i at fungere.

Sessionscookies

Disse cookies giver vores tjenester mulighed for at indsamle oplysninger om, hvordan du interagerer med vores tjenester, herunder hvilke sider du besøger oftest, og hvorvidt visse sider sender dig fejlmeddelelser. Disse cookies hjælper os med at forbedre vores tjenester. Hvis disse cookies er blokeret eller deaktiveret, kan vores tjenester blive mindre funktionelle, men det bør ikke forhindre dem i at fungere.

Analysecookies

Analysecookies indsamler oplysninger om brugen af vores tjenester. Vi bruger disse cookies til at forbedre vores tjenester ved, for eksempel, at lære om de sider, som folk oftest besøger. Hvis disse cookies er blokeret eller deaktiveret, bør det ikke forhindre vores tjenester i at fungere.